Despre noi


 
 
 


EL-CO S.A.
A fost fondată în 1975 sub denumirea de "Fabrică de Izolatori electrici de joasa tensiune "si a început activitatea de productie în anul 1978.

În 1990 a devenit societate pe actiuni cu  schimbarea   numelui în S.C. EL-CO S.A.

În urma privatizării in anul 1999 au fost făcute schimbări majore atît în strategia de piață cît și în structura financiară și de management. Cu  40 de ani de experienta in producerea de ceramica tehnica,compania dispune de capacitati de productie pentru pulberi ceramice atomizate, presarea materialelor ceramice si cuptoare de inalta performanta. De asemenea EL-CO SA dispune de scularie proprie, sector de deformari plastice la rece si autoutilari.Acesta structura de productie permite o flexibilitate deosebita si a facut posibila dezvoltarea unei game proprii de sisteme de incalzire cu elemente ceramice , devenind cel mai important producator de radiatoare ceramice electrice din Europa de est.

Noile produse sunt concepute in departamentul tehnic fiind proiectate pe o platforma CAD. Testarea produselor se face in laboratoarele proprii precum si in laboratoare din Franta,Ungaria si Germania.

Dezvoltarea, testarea, productia si distributia sunt coordonate dintr-o singura unitate centrala ce acopera o suprafata de 35.000 m2. Personalul specializat si comunicarea eficienta intre cei 300 de angajati garanteaza produselor noastre o calitate foarte inalta.

In anul 1999 in urma eforturilor de imbunatatire a calitatii produselor, EL-CO SA a fost certificata ISO 9001.

De asemenea majoritatea produselor companiei noastre au atestarile VDE, UL si CSA.

In urma privatizarii desfasurate in anul 1999 EL-CO SA a devenit societate membra al grupului DELTA din Canada.

Produsele EL-CO sunt vandute in Canada, USA, Europa si Asia devenind furnizorul principal de ceramica tehnica pentru cei mai importanti producatori de echipamente de incalzire.

 

 

 

 Asigurarea Calitatii

 

Produsele EL-CO au fost testate si certificate cu succes de catre VDE.

EL-CO SA a implementat de asemenea un sistem de asigurare a calitatii conform ISO 9001-2000 (SR EN ISO 9001-2001) si EN 14001-96 (SR EN ISO 14001-97).

Click pentru afisare la dimensiuni mari (fisier 40 KB).Click pentru afisare la dimensiuni mari (fisier 40 KB).