Despre noi


 
 
 


EL-CO S.A.
A fost fondată în 1975 sub denumirea de "Fabrică de Izolatori electrici de joasa tensiune "si a început activitatea de productie în anul 1978.

În 1990 a devenit societate pe actiuni cu  schimbarea   numelui în S.C. EL-CO S.A.

În urma privatizării in anul 1999 au fost făcute schimbări majore atît în strategia de piață cît È™i în structura financiară È™i de management. Cu  40 de ani de experienta in producerea de ceramica tehnica,compania dispune de capacitati de productie pentru pulberi ceramice atomizate, presarea materialelor ceramice si cuptoare de inalta performanta. De asemenea EL-CO SA dispune de scularie proprie, sector de deformari plastice la rece si autoutilari.Acesta structura de productie permite o flexibilitate deosebita si a facut posibila dezvoltarea unei game proprii de sisteme de incalzire cu elemente ceramice , devenind cel mai important producator de radiatoare ceramice electrice din Europa de est.

Noile produse sunt concepute in departamentul tehnic fiind proiectate pe o platforma CAD. Testarea produselor se face in laboratoarele proprii precum si in laboratoare din Franta,Ungaria si Germania.

Dezvoltarea, testarea, productia si distributia sunt coordonate dintr-o singura unitate centrala ce acopera o suprafata de 35.000 m2. Personalul specializat si comunicarea eficienta intre cei 300 de angajati garanteaza produselor noastre o calitate foarte inalta.

In anul 1999 in urma eforturilor de imbunatatire a calitatii produselor, EL-CO SA a fost certificata ISO 9001.

De asemenea majoritatea produselor companiei noastre au atestarile VDE, UL si CSA.

In urma privatizarii desfasurate in anul 1999 EL-CO SA a devenit societate membra al grupului DELTA din Canada.

Produsele EL-CO sunt vandute in Canada, USA, Europa si Asia devenind furnizorul principal de ceramica tehnica pentru cei mai importanti producatori de echipamente de incalzire.

 

 

 

 Asigurarea Calitatii

 

Produsele EL-CO au fost testate si certificate cu succes de catre VDE.

EL-CO SA a implementat de asemenea un sistem de asigurare a calitatii conform ISO 9001-2000 (SR EN ISO 9001-2001) si EN 14001-96 (SR EN ISO 14001-97).

Click pentru afisare la dimensiuni mari (fisier 40 KB).Click pentru afisare la dimensiuni mari (fisier 40 KB).